Térinformatikai Tanácsadás

Here's What We Do Better

NEMZETI TECHNOLÓGIAI PLATFORM
2016. májusában Magyarország Kormányának kötelességvállalásával, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet szervezésében mintegy 40 hazai telephellyel rendelkező vállalkozás, kutatóintézet, szervezet és oktatási intézmény észvételével megalakult az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform.
https://www.i40platform.hu/ (2017 május óta a Greypixel is a tagok között)


ÚJABB IPARI FORRADALOM
A 4. ipari forradalom alapja az ipari digitalizáció, melynek során egy új mérnöki szakterület bontakozik ki. A „reverse engineering”  során a meglévő környezetünkről, eszközeinkről kerül visszafejtésre egy virtuális térbeli modell. Az akcióterületről vagy áttervezendő berendezésről készített aktualizált  műszaki rajz nagy mértékben javítja a tervezés pontosságát.TÉRINFORMATIKAI TANÁCSADÁS
2016 óta lézerszkenneres és fotogrammetriai eljárások segítségével mérnökcsapatok, létesítményüzemeltetők munkáját támogatjuk. Célkitűzésünk, hogy a digitalizációs folyamatokban rejlő potenciált a magyarországi vállalkozók, ipari szereplők megismerjék és mindennapi munkafolyamataik során alkalmazzák. Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, legyen Ön a következő, akinek megkönnyítjük a munkáját!


3D DIGITALIZÁLÁS
Sok esetben olyan dokumentáció áll rendelkezésre amely hiányos, vagy nem fedi a valóságot, mivel több átalakítás történt, amiről nem készült pontos feljegyzés. A 3D tervezés sokat javított a beruházások minőségén, a virtuális tervek és a valóság összehasonlítására azonban ritkán adódik lehetőség.

SMART CITY
Egy Smart-település a rendelkezésre álló új technológiai lehetőségek felhasználásával tudatosan növeli működési hatékonyságát, erősíti a fenntarthatóságot és a lakók életminőségét. Az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó innovációknak köszönhetően lehetővé vált nagyobb települések számára is a gyors és költséghatékony 3 dimenziós digitalizálásban rejlő lehetőségek kiaknázása. Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet Smart city koncepciónkról!


Kérjen tőlunk ingyenes árajánlatot online!